Ontspannende massage bij u thuis!

Kom tot rust met een ontspannende massage!

Een professionele massage op iedere locatie
Arthurmassage is al 24 jaar een begrip in regio Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Veel mensen voelen zich het meest op hun gemak in hun eigen omgeving. Daarom geeft Arthurmassage massage bij u aan huis zodat u de deur niet uit hoeft. Ook op kantoor, binnen uw bedrijf of op iedere locatie waar u zich prettig voelt, bieden zij diverse soorten massages aan.

Wanneer?
U kunt dagelijks van 10 tot 22.00 een massage aan huis of massage op locatie reserveren.

Beschikbare massage soorten
– Sportmassage
– Bedrijfsmassage
– Voetreflexologie
– Ontspanningsmassage
– Shiatsu
– Workshop partnermassage
– Tantra massage

Vindt u het ook zo fijn om bij u thuis gemasseerd te worden omdat een thuismassage gewoon extra ontspannen en fijn is ?

Iedereen heeft het tegenwoordig druk en we vergeten onze gezondheid . Veel mensen merken pas dat ze zoveel spanning in hun lijf hebben , als er klachten ontstaan.

Juist in deze hectische tijd, met vol geplande dagen, kan de (spier)spanning zich ongemerkt flink opbouwen. Daardoor treden vaak slaapproblemen en pijnlijke stijve spieren op . Dat is jammer, want veel klachten zouden voorkómen kunnen worden als je zelf een stuk lekkerder in je vel zit. Een heerlijke massage op zijn tijd kan daarbij goed helpen.

Arthur komt met zijn massage tafel aan de deur. Het enige waar u voor moet zorgen is een warm plekje in huis waar de behandeling kan plaats vinden.

Klik hier voor het reserveren van een ontspannende massage!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *