Erotisch ontbijt

Erotisch ontbijt (durft u het aan?)

Ontbijten wordt nu echt spannend!

Ontbijt op bed wordt nu wel heel leuk en spannend met de erotische ontbijtjes van Ontbijtservice Beschuitje. Naast een heerlijk ontbijt wat vergelijkbaar is met het champagne ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje wordt dit ontbijt geleverd met leuke, lekkere en opwindende speeltjes voor hem, haar & jullie! De erotische ontbijtjes van Ontbijtservice Beschuitje staan garant voor uren lang speelplezier en het meest opwindende cadeau in de ochtend!

Maak je erotisch ontbijtje helemaal compleet met een leuk cadeautje zoals een knuffelbeer, een mooie bos rozen, heerlijk chocolade van Tony Chocoloni of een helium ballon die wij in diverse thema’s aanbieden.

Het Erotisch Ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje bestaat o.a. uit een heerlijke fles bubbels met bijbehorende glazen, diverse broodjes en croissantjes van de warme bakker, een mooi opgemaakte schaal met fijne vleeswaren en Hollandse kazen, luxe Franse mini kaasjes, zoete lekkernijen zoals chocolade vlokken & kokosbrood, Hollandse aardbeien met slagroom, een heerlijk vruchten yoghurtje, en een grote mok ging sing thee!

Prijs per persoon: € 45,00 p.p.
Vanaf 2 personen: € 40,00 p.p.

P.S. Uiteraard wordt het ontbijt discreet aan uw deur bezorgd.

Wacht niet langer, plan hier uw ontbijt!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heel Nederland
Get directions
Op aanvraag