Dineren aan de gracht van Utrecht!

Den Dreak, dineren aan de gracht van Utrecht

Waar?
Gelegen in het centrum van Utrecht aan de beroemde Oude Gracht bevindt zich een restaurant waar u zich waant in de prachtige werfkelders met oud Utrechts tintje. Een moderne maar romantische setting waar u kunt genieten van een heerlijk avondje tafelen . Daarnaast kunt u ook uitgebreid lunchen op zomerse dagen aan de werf!

Kortom, voor een sfeervol avondje uit eten bent u bij Den Draek op de juiste plaats. Ook als u met een grote groep komt!

Klik hier voor de menukaart!

Allergie?
Heeft u een allergie? Ook daar kunnen wij rekening mee houden. Voor de meest voorkomende allergenen (gluten, noten en lactose) hebben wij een speciale kaart.
Groepen

Groter gezelschap
Speciaal voor groepen vanaf 15 personen hebben wij een 3 gangen-menu samengesteld, dit om u als gast een zo groot mogelijke service te bieden. Dit menu is €26,50 p.p. (groepen boven 15 pers. kunnen niet a la carte eten) U heeft ook de mogelijkheid om te gaan steengrillen.
Steengrillen

Het steengrillen is een hoofdgerecht, bestaande uit diverse soorten vlees, diverse koude en warme sausjes, salade, frites en groente. Uw gasten kunnen dan zelf kijken wat ze lekker vinden en hun eigen tempo bepalen. Dit is erg gezellig tafelen in een informele sfeer en de hoeveelheid is ruim voldoende, dit hoeft niet in een menu-vorm.

De kosten zijn dan € 20,00 p.p.

Gaat uw voorkeur uit naar andere gerechten? Vraagt u gerust naar de mogelijkheden. Heeft u nog vragen?

Direct reserveren bij Den Draek? Klik dan hier!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Utrecht
Get directions
Maandag: 12:00 - 21:00 uur Dinsdag: 12:00 - 21:00 uur Woensdag: 12:00 - 21:00 uur Donderdag: 12:00 - 21:30 uur Vrijdag: 12:00 - 21:30 uur Zaterdag: 12:00 - 22:00 uur Zondag: 12:00 - 21:00 uur