Rijden in een Ferrari!

Rijden in een Ferrari

Zelf Ferrari rijden

Wat is er leuker dan zelf achter het stuur van de Ferrari kruipen. U gaat met één van onze begeleiders de openbare weg op. De routes zijn gevarieerd zodat kunt genieten van de capaciteiten die een Ferrari te bieden heeft. In bijna alle routes zit een stukje snelweg zodat u kunt uitproberen wat de auto kan.

De auto’s zijn aan de buitenkant niet te herkennen als huurauto. Daardoor hebben andere weggebruikers geen idee dat u de auto huurt. Cadeaubonnen voor een verjaardag of andere gelegenheid zijn bij celebrations-autoverhuur verkrijgbaar.

Het geluid! De acceleratie! Fantastisch!

De Ferrari 360 is in Brasschaat en Heusden-Zolder en in Merzbrück (Aachen) te boeken. Daarnaast kunt u op 12 plaatsen in Nederland instappen.

– Vanaf 2016 – De Ferrari F430 F1 rijdt in België in Brasschaat. In Nederland kunt u met de F430 ook rijden in Utrecht, Zoetermeer, Den Bosch en ’t Harde.

Arrangementen op maat
Of het nu gaat om uw bedrijfsfeest of een opname voor televisie of reclame. Onze Ferrari’s zijn voor veel gelegenheden beschikbaar. Een fotoshoot met een mooi model of transport naar een gala? Geen probleem. We raden aan om tijdig contact met celebrations-autoverhuur op te nemen om na te gaan of uw verzoek in onze agenda past.
.
* trouwarrangementen
* zakelijke events
* vrijgezellenfeesten
* familiefeesten
* ophalen of wegbrengen van uw zakenrelatie
* vervoer voor een gala
* fotoshoots of TV-opnames

KLIK HIER VOOR DE ACTUELE PRIJZEN EN RESERVERINGEN!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meerdere locaties
Utrecht
Get directions
Zie website voor beschikbaarheid.