Electrocross

Electrocross

Samen met vrienden of vriendinnen?
Dus jullie zijn op zoek naar een echt gave activiteit? Dan stop maar met zoeken want je hebt het gevonden, electrocross! De plek waar je spanning kunt voelen en adrenaline kunt ruiken. Waag jezelf aan de vetste indoor en outdoor tracks en maak kennis met electrocross. Geruisloze e-bikes stellen je uithoudingsvermogen op de proef en reken af met stevige heuvels en gewaagde kombochten. Are you in?

Electrocross

Electrocross is fun, actie en adrenaline op een ongekende manier. Het is dé nieuwe en tegelijkertijd duurzame activiteit die bijna iedereen kan doen als hij of zij openstaat voor iets compleet nieuws! Rij op een electrobike en voel hoe gaaf het is. Je hoeft niet te schakelen en de remmen zitten op het stuur. Als je kunt fietsen dan kun je ook electrocrossen!

Indoor en outdoor crossen
Bij het electrocrosspark in Wanroij hebben we indoor en outdoor banen, zo kun je het hele jaar door komen crossen. Buiten hebben we een crossbaan voor volwassenen met zacht zand ondergrond, een kinderbaan met heuvels en stoere kombochten en daarnaast ook nog een baan door de bossen voor de gevorderde rijders. In de indoor hal ligt een technische baan die voor ieder niveau toegankelijk is en voor de gevorderde rijder uitdagend genoeg. De instructeurs bepalen aan de hand van de toestand van de banen waar er gereden wordt.

Extra informatie
Op ons park krijgen jullie beschermende kleding te leen: een stoere outfit met helm, broek, laarzen, shirt, bodyprotector en handschoenen. Na instructie gaan jullie het parcours op. Dit kan bij goed weer buiten en bij slecht weer binnen.

Een normale run crossen duurt tussen de 8 en 10 minuten. Boek je het XL of XXL arrangement dan duren de runs tussen de 10 en 12 minuten en krijg je extra tips en tricks. Afhankelijk van het arrangement en het aantal personen ben je dan ongeveer 1,5 tot 2,5 uur bezig op het park.

Prijs
Vanaf:€37 p.p

Klik hier om direct te reserveren!
*Let op! Reserveren is verplicht! Doe dit tijdig om teleurstellingen te voorkomen!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maandag: Gesloten Dinsdag: Gesloten Woensdag: 14:00 tot 20:00 Donderdag: 14:00 tot 20:00 Vrijdag: 14:00 tot 21:00 Zaterdag: 11:00 tot 20:00 Zondag: 11:00 tot 18:00