Eten in een tram!

hoftrammm

Het concept
Tramrestaurant Hoftrammm is een rijdende Haagse tram (model GTL8-1, nummer 3035) dat van binnen is omgebouwd tot een modern en sfeervol restaurant, geheel voorzien van alle (restauratieve) voorzieningen, inclusief een professionele keuken en een toilet.

In deze culinaire tram, die een vaste route door de binnenstad van Voorburg, richting Den Haag centrum en Scheveningen rijdt, wordt een hoogwaardig 4-gangendiner (inclusief bijpassend wijnarrangement), bereid en uitgeserveerd.

Tramrestaurant Hoftrammm is ook exclusief af te huren voor speciale gelegenheden of lunches. Reservering vooraf is noodzakelijk en gaat gemakkelijk via deze site. Klik hier om te reserveren.

Opstapplaats
Vanaf 1 juni 2017 zal Hoftrammm vertrekken vanaf (en aankomen op) Station Voorburg (Stationsplein 8 in Voorburg, direct tegenover Hotel Mövenpick). Meer info? info@hoftrammm.nl

Minimaal 15 minuten voor vertrek zal op de opstapplaats een host aanwezig zijn, die u begeleidt bij het instappen.

Wat zijn de vertrektijden?
Doorgaans zijn de vertrektijden doordeweeks om 19:00 uur en op vrijdag, zaterdag en zondag om 18:00 uur.
Voor de actuele vertrektijd, klik hier of raadpleeg uw bevestigingsemail (Ticket to Taste).

Route
Ongeacht de opstapplaats, blijft de reguliere route in tact en zal er altijd gereden worden via het oude centrum van Den Haag naar Scheveningen (lijn 1 of 9), Statenkwartier (lijn 16/17) en Hollands Spoor. Tijdens de rit komt u langs de Haagse bezienswaardigen (let wel: route is altijd onderhevig aan railwerkzaamheden).

Contact
Tramrestaurant Hoftrammm is een initiatief van Bobby van Galen, die na een lang voortraject zijn droom heeft waargemaakt. Na toestemming van diverse betrokken partijen en een succesvolle crowdfunding, is Tramrestaurant Hoftrammm een feit!

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan contact op via info@hoftrammm.nl en uw email wordt binnen 48 uur of eerder beantwoord.

1 review

  1. Geweldig

    Super leuk om op deze manier te dineren! Een echte aanrader!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zuid-Holland
Voorburg 2275 AZ
Get directions