Dineren op grote hoogte!

In de lucht dineren, durft je het aan?

Een onvergetelijke ervaring
Dinner in the Sky is een unieke, spectaculaire en culinaire beleving op hoog niveau. Stelt u zich eens voor: een prachtig gedekte tafel waar een chefkok culinaire hoogstandjes bereid voor de ogen van 22 personen, begeleid met een overheerlijk wijnarrangement en dit alles op 50 meter hoogte. Geniet van een compleet verzorgd diner en een adembenemend uitzicht. Romantisch dineren met uw partner, een personeelsuitje, een incentive of uw relaties in de watten leggen, er is altijd wel een reden te verzinnen om aan dit spektakel deel te nemen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een High Wine, High Tea, High Beer, lunch of andere gewenste vormen en dat alles op grote hoogte.

Dinner in the Sky is uitermate geschikt als marketing tool voor bedrijven. Volledige branding, exclusiviteit en een diversiteit aan maatwerk concepten. Vergadering in the Sky, training in the Sky, introductie in the Sky, concert in the Sky, zij denken graag met u mee voor een passende invulling.

Dinner in the Sky ging 10 jaar geleden in België voor het eerst de lucht in. Inmiddels is het concept actief in meer dan 59 landen. Natuurlijk in Europese landen maar ook in Australië, India, Dubai, Brazilië, Canada, Japan, Colombia en vele andere. Bij Dinner in the Sky is the sky not the limit. De beste gastronomische koks zorgen keer op keer voor een onvergetelijke culinaire ervaring. De vele andere mogelijkheden ‘in the Sky’ zijn uitermate geschikt voor zakelijke doeleinde.

Dinner in the Sky
– zie website voor datum, prijzen en mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie of om alvast te reserveren voor Dinner in the Sky

Santa in the Sky
– zie website voor datum, prijzen en mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie of om alvast te reserveren voor Santa in the Sky

Enthousiast geworden maar wilt u nog meer weten? Klik  dan hier voor meer informatie!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *