Dineren op een bijzondere locatie in Noord-Brabant!

Uniek dineren aan het water!

Meer dan je ooit hebt meegemaakt
Het merk More-Itz gaat een stap verder. Hoger. In de wolken. Dichter bij de hemel. Voorbij strandtent en après ski. Verwacht meer beleving, meer uitdaging. Meer dan u ooit heeft meegemaakt. Gooi alles wat u kent overboord. More-Itz gaat u iedere dag verbazen. Verwacht meer zomer, meer winter, meer feesten, en vooral ook meer producten. More-Itz is fashion, verzorgingsproducten en lifestyle.

Wat More-Itz allemaal te bieden heeft?

Lunch & diner
Brasserie More-Itz heeft een uitgebreide keuken. Het team staat elke dag voor u klaar om verrukkelijke gerechten te bereiden. Van de hoogste kwaliteit uiteraard. More-Itz probeert een thuisgevoel creëren voor al zijn gasten, dit doen zij door de sfeer, gezelligheid en de uitstekende service van gastheren- en vrouwen.
Neem een kijkje op de menukaart door hier te klikken

Bedrijfsuitjes & Vergaderen
Bent u op zoek naar een prachtige locatie voor een vergadering of uw bedrijfsuitje? Dan bent u bij More-Itz op het goede adres. More-Itz is gelegen aan het water in de prachtige natuur van de Biesbosch. zij helpen u graag bij het organiseren van uw vergaderingen of bedrijfsfeest. More-Itz heeft zowel binnen- als buitenruimtes beschikbaar waar u tot 200 medewerkers kunt verwelkomen!

Trouwlocatie
More-Itz heeft de meest bijzondere en unieke trouwlocatie van Nederland. More-Itz zorgt ervoor dat u de rest van uw leven met een flinke glimlach terugdenkt aan uw prachtige trouwdag. Dit doen zij door de ambiance die deze locatie heeft en de klantgerichte service die zij bieden. Ook heeft More-Itz alle factoren om u een zorgeloze dag te laten beleven. Daardoor kunt u zich volledig op uw speciale dag richten. Hoe heerlijk is dat! Kijk daarom niet meer verder, bij More-Itz vindt u alles wat u nodig heeft voor de bruiloft van uw leven.

Reserveren is gewenst!
Klik hier voor meer informatie over dineren, bedrijfsuitje, vergadering, trouwen of reserveringen!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Noord-Brabant
Get directions
Maandag: Gesloten Dinsdag: Gesloten Woensdag van 11.00 - 00.00 Donderdag van 11.00 - 00.00 Vrijdag van 11.00 - 00.00 Zaterdag van 11.00 - 00.00 Zondag van 11.00 - 00.00