Bed & breakfast in Noord-Holland

Slapen bij bed & breakfast Ewijcksluis

Welkom bij Bed and Breakfast ‘van Ewijcksluis’ Kunt u het zich nóg idyllischer voorstellen? Ontbijten op slechts enkele meters afstand van het water met een adembenemend uitzicht! In de winter te bekijken heerlijk van achter het glas en zomers met de deuren open, zittend op het ruimte terras. En als de watertemperatuur u aanstaat behoort ook een sportieve duik en een baantje zwemmen tot de mogelijkheden.

Waar?
Bed and Breakfast ‘van Ewijcksluis’ bevindt zich in één van de mooiste streken van ons land. Het dorpje van Ewijcksluis in de kop van Noord-Holland, in het noorden van de Anna Paulownapolder. Aan uw linkerhand de Waddenzee en aan uw rechter het Amstelmeer. Een waar paradijs voor wandelaars, fietsers en levensgenieters. Kortom iedereen die houdt van rust, ruimte en heerlijk genieten.

Naast een prachtige omgeving, een terras met uitzicht, comfortabele bedden en een heerlijke keuken, treft u in deze Bed and Breakfast ook een luxueuze sauna. Afkoelen kan eenvoudig door een heerlijk frisse duik in het ‘Lage Oude Veer’ op slechts drie meter loop(spring)afstand!. Na uw verblijf gaat u dus herboren weer naar huis. Wilt u graag uw huisdier(en) meenemen? Ook dit is in overleg mogelijk.

Eetcafé
Bed and breakfast heeft een gezellige, gastvrije eetcafé met uitzicht op het Lage Oude Veer, biedt plaats aan dertig personen. Bij mooi weer is het terras aan het water de uitgelezen plek voor een hapje en een drankje. De menukaart biedt altijd een keuze uit een vis, vlees of vegetarisch gerecht. Bij de soepen vindt u bijvoorbeeld huisgemaakte witte bonensoep met paling of mosterdsoep. Alle gerechten worden altijd vers bereid in de open keuken. Wilt u een feestje vieren? Dat kan ook bij van Ewijcksluis. Alles is bespreekbaar en (bijna) elk arrangement is mogelijk, inclusief overnachtingen voor groepen

Fietsen en wandelen
Rondom van Ewijcksluis kan heerlijk worden gefietst of gewandeld. Bed and breakfast Ewijcksluis heeft een paar mooie routes voor u uitgezocht. Ook kunt u bij Bed and breakfast Ewijcksluis een lunchpakketje om mee te nemen op uw tocht bestellen.
Klik hier om de routes te bekijken


Kunst & Kippesoep

Elke maand organiseert galerie van Ewijcklsuis wisselende expositie van schilderijen, beelden en andere kunstuitingen in het eetcafé. De nieuwe expositie begint steeds op de tweede zondag van de maand vanaf 15.00 uur en wordt geopend door de exposant zelf. Aansluitend is er een gezellig samenzijn met hapjes, drankjes en gelegenheid om de kunstwerken te bekijken en te bespreken. Na de Kunst komt de excellente Kippensoep, die rond half zes wordt geserveerd met stokbroodjes en kruidenboter.Klik hier voor meer informatie en of reserveringen.

Facebookpagina van Ewijcksluis

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *