Circus Barani

Komt dat zien! Komt dat zien!

Welkom bij het circus Barani!

CIRCUS BARANI is een klein familiecircus in Nederland dat inmiddels aan zijn 7e jaar begint.

Na enkele jaren meegereisd te hebben met andere circussen vonden we de tijd nu rijp om met een eigen circusvoorstelling te komen. Aangezien het in de huidige tijd moeilijk voor een circus is te overleven willen we het houden bij een klein maar fijn familiecircus met voor een ieder wat wils.

Wist u dat u circus Barani ook kunt inhuren voor persoonlijke voorstellingen, inhuren van dieren of materiaal. Ook is het mogelijk om Barani voor schoolprojecten, activiteiten in te huren of om op locatie deel te nemen aan workshops en rondleidingen.

Bent u hierin geïnteresseerd neem dan even contact op met mw. L. Zinnecker (06-16324029). Wilt u liever informatie in per e-mail dan kunt u een mailtje sturen naar info@barani.nl.

Ons publiek is onze inspiratie!

In ons volwaardige en spannende programma kunt u de volgende acts verwachten: Luchtacrobatiek, tempo jongleren, grappige dieren (wij trainen onze dieren op een humane en diervriendelijke manier) en wat natuurlijk niet mag ontbreken is onze dolkomische clown!

Onze shows zijn normaal gesproken toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Met andere woorden: Komt dat zien, komt dat zien! Wij tonen voor ieder wat wils!

Wij begroeten u graag bij onze shows!

Na het grote succes van de afgelopen jaren komt familie Robert Zinnecker met een geheel vernieuwde show waarmee hij hopelijk ook dit jaar weer een volle tent zal trekken!

Circus Barani is een echt familiecircus van hoogstaand niveau en een uitgebreid programma. Zo presenteert men tempojongleren, dierenacts met geiten, duiven, honden en pony’s. Natuurlijk ontbreekt ook onze dolkomische clown die volwassene en kind weer flink aan het lachen zal maken niet. De show duurt ongeveer een uur en drie kwartier zodat ook de jongsten zich niet zullen vervelen.

Kortom een show die u niet mag missen!

Circus Barani kent 2 soorten plaatsen. Loge en 1e rang. Met een logekaart zit u direct aan de pistering, met een kaartje voor de 1e rang zit u iets verder daar vandaan.

Prijzen:

Plaats Volwassenen Kinderen
Loge € 20,00 € 18,00
1e rang € 18,00 € 16,00

Circus Barani hanteert de volgende leeftijdscategorieën:

Van 0 tot 2 jaar Gratis
Van 2 tot 12 jaar Kindertarief
12 jaar en ouder Volwassenentarief

 

Kaarten zijn alleen verkrijgbaar aan de kassa bij het circus. De kassa is dagelijks geopend van 11 -12 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling. Met een reductiebon die u elders op deze website vindt ontvangt u € 2,00 korting per persoon op de reguliere toegangsprijs.

Klik op de kleine kortingskaart hiernaast of op de knop in het hoofdmenu en print de kaart uit. Knip hem uit en lever hem in bij de kassa van het circus.

Betalen per PIN of Chipknip is helaas NIET mogelijk!

Voor groepen van 50 personen of meer zijn er speciale kortingsmogelijkheden. Voor meer informatie hierover kunt u bellen met mevrouw L. Zinnecker op nummer 06 – 163.240.29.

LET OP!! Regelmatig organiseren wij in samenwerking met plaatselijke en regionale pers leuke acties waarbij u vrijkaarten kunt winnen voor een voorstelling van ons circus. Het blijkt echter dat gewonnen kaarten voor geld weer te koop worden aangeboden. Wij maken u er op attent dat dit ten allen tijde verboden is. Gewonnen kaarten zijn niet overdraagbaar en de kans is dus groot dat u er veel geld voor betaald maar er (omdat ze geregistreerd zijn) niet wordt toegelaten tot de voorstelling. Koop dus geen kaarten van anderen dan het circus zelf! Dit om teleurstellingen te voorkomen. 

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *