Percussie workshops van SpijkerBoer

Workshops op verschillende locaties of een locatie naar keuze!
SpijkerBoer verzorgt op maat gemaakte percussie workshops voor bedrijven, scholen en privégelegenheden. Het is de ideale activiteit voor collega’s, leerlingen, vrienden en familie, waarbij plezier en samenwerking voorop staan. Aan elke workshop verbinden wij een duidelijk doel, zoals de verbetering van communicatie, de stimulans van de muzikale ontwikkeling en het spelenderwijs delen van ritmische kennis. SpijkerBoer geeft de workshops vanuit een gedeelde passie: wij geloven dat drummen energie en inzicht geeft!

Workshops

Body percussie workshop

Uw lichaam is alles wat u nodig heeft om de body percussie workshop van SpijkerBoer bij te wonen. Tijdens deze workshop leert u hoe u hoe slechts met uw handen en
voeten bijzondere ritmes kunt creëren. Klik hier voor meer informatie.

Djembé workshop

Het geluid van djembés draagt ver; daarom werden ze traditioneel gebruikt om met andere dorpen te communiceren. Dit maakt het instrument bij uitstek geschikt om de communicatie tussen of binnen groepen te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

Samba percussie workshop

De samba: wie kent deze muziek- en dansstijl niet? SpijkerBoer haalt een stukje Brazilië naar Nederland en zorgt met de samba percussie workshop dat ook u kunt ervaren om onderdeel uit te maken van een swingende drumband! Klik hier voor meer informatie.

Trommel op rommel

Wist u dat uw prullenbak een ideaal percussie instrument is? Om nog maar niet te spreken over een stoffer en blik, tafel, stoel, frisdrankfles en bezem! Na de trommel op rommel workshop ziet en voelt u overal ritme! Klik hier voor meer informatie.

 

Kijk hier voor meer informatie, tarieven en arrangementen.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Workshop op afspraak.