Auto te water!

Weet u hoe u moet handelen?

Wat zou u doen als u met uw auto te water raakt?

Alleen degene die dat mee hebben gemaakt kunnen daar een antwoord opgeven. Vaak is er een paniekreactie omdat de meeste mensen niet weten hoe ze moeten handelen. Daarom organiseren wij, Stichting Auto te Water in samenwerking met o.a. diverse zwembaden in Nederland de cursus Auto te Water.

 

Cursus auto te water of auto te water experience

Wat houdt de volledige cursus van 3 uur in?

Stichting Auto te Water organiseert in samenwerking met Let us Train You de cursus Auto Te Water. De situatie van ‘met een auto te water raken’ wordt live nagebootst. En u bent deze avond de hoofdrolspeler. We laten u niet zomaar onderdompelen, hiervoor is een bepaalde kennis vereist die de instructeur samen met het duikteam voorafgaand aan de praktijk aan u uitlegt.
Wist u dat er 750 á 800 keer per jaar een personenauto te water raakt? In deze cursus leert u over ‘hoe te handelen’ en zult u zelf ervaren hoe het is om onder water uit een auto te ontkomen.

De cursus “Auto te water” is opgezet om mensen verantwoord te laten handelen als ze met een auto te water raken. Belangrijke aspecten komen aan de orde zoals het voorkomen van paniek en het in veiligheid brengen van jezelf en de medepassagiers. Verder wordt er veel aandacht besteed aan het gebruik van reddingsmiddelen en komen er technische aspecten van de auto aan de orde.

Hoe ziet het programma eruit?

Cursus Auto te Water
* Totale tijdsduur: 3 uur
* Theorie (45 minuten)
* EHBO (reanimatie bij een drenkeling)
* Auto te Water (4 tot 5 keer)
* Gezonken Cabine (redden van een drenkeling uit een voertuig)
* Kosten € 105,00 p.p. incl. BTW.

Het is mogelijk om u zowel als individu in te schrijven als voor een gehele groep. Andere locatie of datum in gedachten? Laat het ons weten en vraag een zakelijke offerte bij ons aan!

 

Klik hier voor meer informatie & startdata.

Wat houdt de Auto te Water Experience van 1,5 uur in?

Naast het aanbod van de volledige cursus Auto te Water van 3 uur hebben we een Experience samengesteld van 1,5 uur. Puur beleven en ervaren hoe het is om met onze kanariegele auto te water te gaan. Uiteraard gebeurt dit alles onder toeziend oog van ervaren duikers en instructeurs.

Hoe ziet het programma er uit?

Auto te Water Experience
* Tijdsduur: 1,5 uur
* Theorie (30 minuten)
* Auto te Water (2 tot 3 keer)
mogelijkheid om deel te nemen als:
passagier, bestuurder, bijrijder
* Kosten € 57,50 p.p. incl. BTW

Liever toch aanvullend ook gezonken cabine, vaker met de auto te water gaan en EHBO bij een drenkeling volgen? Kies dan voor de volledige cursus Auto te Water (3 uur)

Klik hier voor meer informatie & stardata.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zie website voor startdata.