Paaldans workshops

Wil je iets gewaagds voor een vrijgezellenfeestje? Of liever iets sportiefs voor een team-uitje? Dan is paaldansen de perfecte workshop!

Soorten workshops

Sportief Paaldansen biedt een grote diversiteit aan paaldansworkshops. Zo kun je bij ons terecht voor een sportieve workshop maar ook voor een sexy of enorm komische workshop! Wat voor workshop je ook kiest, we garanderen je een geweldige ervaring die je niet snel zal vergeten!

Twerk & Pole workshop

Hoor jij ook steeds vaker over “Sunday Bumday” of “Shake what your momma gave you”? Dan gaat het vast over twerken! En omdat twerken ontzettend hot is & paaldansen nog steeds supergaaf, combineren wij deze twee in één workshop voor jou! Dan kan jij straks in iedere club de show stelen.
In deze workshop leer je van beiden een beetje en combineer je de aangeleerde technieken in een te gekke choreografie die je eind van de workshop zult laten zien aan elkaar! Leef je lekker uit, flaunt it if you got it en maak er samen een te gekke dansworkshop van!

Crazy Pole workshop

Voor de dames die het allemaal niet te serieus nemen, maar vooral heel veel gekkigheid en humor willen is de crazy pole workshop de uitgelezen kans. Natuurlijk leer je een aantal te gekke paaldansmoves, maar wil je dit doen in een compleet uitgedost kostuum dan mag dat!
Zet bijvoorbeeld de aanvoerder, of vrijgezelle in het daglicht met een zelf meegenomen pikant, of beetje vreemd kostuum of vraag iedereen iets mee te nemen en zoek allemaal een leuk kostuum voor elkaar uit. Kortom: sta gezellig samen voor paal!

Lachen, gieren, brullen is in deze workshop gegarandeerd: we starten met een warming-up met een aantal ongewone oefeningen en gaan dan over tot het paaldansen. Je leert een aantal draaien, gaat klimmen en zelfs op zijn kop hangen (met wat hulp) behoort tot de mogelijkheden!
Daag elkaar uit in een dance-off en film het geheel! Samen maken we er een te gekke workshop van! Waarin niets moet, maar alles mag!

Extra meenemen: alle gekke toeters en bellen die jij mee kunt en WILT meenemen.
Extra TIP voor de Crazy poleworkshop: neem in het geval van een vrijgezellenfeest een sexy of supergrappig outfit mee voor de vrijgezel. Lingerie kan bijvoorbeeld ook over de kleding heen gedragen worden. Daag haar uit een demonstratie van alles wat geleerd is te geven!

Sexy Pole workshop

Hakken uit de kast en je attitude ook! In deze workshop mag je jezelf prachtig vinden en welke betere manier is er dan een paar mooie hakken, je mooiste (sport)outfit en een sfeervolle zaal met mooie verlichting, palen en een docente die jou leert sierlijk te bewegen daarin of eromheen. Want dat kan iedereen; ook als je nu denkt van niet!
Hakken zijn natuurlijk niet verplicht, maar verbeteren je figuur en je zult je verbazen wat je allemaal kan op hakken met een beetje oefenen!
Je leert een aantal gave draaien met een sexy twist en elegant de paal in te klimmen en zult deze elegant ten uitvoer brengen in een choreografie. Uiteraard laten jullie elkaar jullie nieuwverworven talenten zien en is elkaar aanmoedigen verplicht!

Extra meenemen: hakken (niet verplicht), outfit waarin je je lekker voelt.
Extra TIP voor de Sexy poleworkshop: neem in het geval van een vrijgezellenfeest een sexy outfit mee voor de vrijgezel. Lingerie kan bijvoorbeeld ook over de kleding heen gedragen worden. Daag haar uit een demonstratie van alles wat geleerd is te geven!

Regular Pole workshop

De regular pole workshop is een workshop voor wie echt wil leren paaldansen, sportieve wijze. Je ontkomt dus niet aan een goede warming up op vrolijke muziek, waarna we helemaal klaar zijn voor het echte werk!
Draaien, klimmen, zitten in de paal; alles komt aan bod. En voor wie dat leuk vind, kun je aan het einde van de workshop (met wat hulp) ook nog ondersteboven in de paal hangen – is dat niet tof?

Hoe ziet een paaldansworkshop eruit?

We beginnen uiteraard met een korte gezellige warming-up. Zodra jullie lekker warm zijn gaan we aan het echte werk beginnen. Paaldansen!

Je leert tijdens de workshop verschillende paaldansmoves, die we jullie uiteraard eerst goed uitleggen en voordoen. Hierna kunnen jullie de paaldansmove oefenen en zodra jullie de oefening onder de knie hebben leren we jullie weer een nieuwe paaldansmove. Tussentijds hebben we even een korte pauze, jullie krijgen dan een verkoelend drankje van ons.

Even uitgerust en dan weer verder! De instructrice laat jullie zien wat jullie allemaal al kunnen en leert jullie daarna nog meer paaldansmoves!
Altijd al een keer ondersteboven in de paal willen hangen? Dat mag natuurlijk ook! De instructrice zal jullie hiermee helpen.
Tijdens de gehele workshop zal de instructrice jullie paaldansniveau in de gaten houden en passende oefeningen geven zodat het voor iedereen leuk is!
De workshop wordt afgesloten met een mooie demo van de instructrice en daarna doen jullie een heerlijke cooling down.

Kortom, wij zullen ons best doen om aan al jullie wensen tegemoet te komen, want de workshop moet een hele bijzondere en onvergetelijke ervaring worden!

Waar worden de workshops gegeven?

We geven workshops in Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. Iedere workshop die we op eigen locatie verzorgen, wordt gegeven met minimaal twee palen.

Wil je een workshop op een andere locatie? Ook dat kan natuurlijk. We kunnen op bijna elke locatie een paal neerzetten! Natuurlijk doen we dat in overleg.

Mail hiervoor naar info@sportiefpaaldansen.nl of bel naar telefoonnummer 085-0220069.

Wat zijn de kosten van de workshop?

Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag & Tilburg, ’s Hertogenbosch en Breda.
Workshop van 1 uur t/m 15 personen: € 185,- (raden we af bij groepen groter dan 8 personen)
Workshop van 1,5 uur t/m 15 personen: € 225,-
Workshop van 2 uur t/m 15 personen: € 265,- (was € 275,-)

Onze groep is groter, of kleiner!
Wil je met meer dan 15 personen paaldansen? Ook dat kan uiteraard! De prijs bepalen we dan in overleg.

Eigen locatie?
Indien je over een eigen locatie beschikt waar de workshop moet plaatsvinden, dan kunnen we dit ook voor jullie verzorgen. Hier komen dan de kosten van kilometervergoeding bovenop en (indien jouw locatie geen palen heeft), mogelijk de meerprijs van extra palen. Één paal is inbegrepen in de workshop prijs.

Vindt je de privéworkshops iets te prijzig?
Kijk dan even bij onze inloopworkshops.

Hoe boek ik een workshop?

Maak dan gratis en vrijblijvend een account aan op onze website. Vanuit je account ga je naar het tabblad ‘Mijn workshops’ en klik daar op ‘Nieuwe aanvraag’. Hier vul je alle gegevens in van de workshop die jij graag wilt. Nadat wij de aanvraag hebben ontvangen krijg je een bevestigingsmail. Een workshop is pas definitief als de aanbetaling is voldaan, daarvoor zit je dus nog nergens aan vast.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *