Vaderdag ontbijt op bed

Geef een ontbijt op bed!

Vaderdag, De dag dat je jouw (schoon)vader of de vader van je kinderen bedankt voor het feit dat hij altijd voor je/jullie klaar staat, en hem laat stralen! Zet je (schoon) vader in het welbekende zonnetje met een heerlijk ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje en laat Moederdag beginnen met een hele goede start.

Naast de uitgebreide keuzes aan ontbijt menu’s heeft Ontbijtservice Beschuitje ook dit jaar weer een aantal smaakvolle Vaderdag ontbijtjes samengesteld. Daarnaast is het mogelijk om je Vaderdag ontbijt te personaliseren met bijvoorbeeld een Vaderdag helium ballon, een mooi boeket bloemen, een doosje bonbons of een van de vele andere (Vaderdag) cadeautjes.

Het Vaderdag ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje bestaat o.a. uit een assortiment van luxe broodjes wie bestaan uit wit en bruin en natuurlijk hard en zacht, een Frans croissantje, een mooi opgemaakte schaal met fijne vleeswaren en Hollandse kazen, luxe Franse mini kaasjes, een zacht gekookt scharreleitje, sesam knäckerbrood, een plak kandijkoek, natuurlijk een beschuitje, heerlijke handgemaakte bonbons, zoet broodbeleg met diverse soorten jam, chocolade vlokken & vruchtenhagel, vers geperste jus d’orange, keuze uit koffie en of thee, een heerlijke vruchtenyoghurt. En natuurlijk krijgt iedere vader van Ontbijtservice Beschuitje ook een klein presentje!

Geef naast een heerlijk ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje je vader ook nog een heerlijk Vaderdag cadeau, wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke fles wijn, een Belgische bieren pakket, je vaders favoriete tijdschrift of een cadeaubon van Bol.com! Alle cadeaubonnen vind u hier terug, en zijn simpel en snel mee te bestellen!
Klik hier voor meer informatie of reservering.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heel Nederland
Get directions
Op aanvraag.