Moederdag ontbijt op bed!

Moederdag ontbijt

Moederdag, De dag dat je jouw (schoon)moeder of de vrouw van je kinderen bedankt voor het feit dat ze altijd voor je/jullie klaar staat, en haar laat strallen! Zet je (schoon) moeder in het welbekende zonnetje met een heerlijk ontbijt van Ontbijtservice Beschuitje en laat Moederdag beginnen met een hele goede start.

Naast de uitgebreide keuzes aan ontbijt menu’s heeft Ontbijtservice Beschuitje ook dit jaar weer een aantal smaakvolle Moederdag ontbijtjes samengesteld. Daarnaast is het mogelijk om je Moederdag ontbijt te personaliseren met bijvoorbeeld een Moederdag helium ballon, een mooi boeket bloemen, een doosje bonbons of een van de vele andere (Moederdag) cadeautjes.

Extra informatie
Het Moederdag ontbijt bezorgen wij in heel Nederland en Belgie op een door u aan te geven datum, tijd en plaats. Vanwege de extreme drukte op Moederdag vragen wij u wel om maximaal 30 minuten spelling vanaf de gekozen tijd. Verder vragen wij u om teleurstelling te voorkomen op tijd uw moederdag ontbijt te reserveren want ook dit jaar geld weer vol is echt vol! En last minute aanvragen kunnen wij dan niet altijd meer verwerken.

Klik hier voor meer informatie of reserveringen!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heel Nederland
Get directions
Op aanvraag.