Trouwen op Klein Scheveningen

Bijzonder aan het water!

Trouwen op het strand

In een sfeervolle ambiance kunnen jullie elkaar het jawoord geven met op de achtergrond het strand en De Lek. Een informele locatie om te trouwen en feest te vieren.

Bij Beachclub Klein Scheveningen kun je zelfs, wanneer het weer het toelaat, buiten trouwen! Bij de gemeente dient hiervoor een vergunning aangevraagd te worden.
Trouwen bij Beachclub Klein Scheveningen

Wanneer je bij Beachclub Klein Scheveningen wilt trouwen, moet je niet alleen met Beachclub Klein Scheveningen contact opnemen betreffende een geschikte datum, maar ook met de afdeling burgerzaken van de gemeente.

Trouwlocatie voor uw complete bruiloft
Natuurlijk kunnen wij als trouwlocatie jullie complete bruiloft of trouwfeest verzorgen: trouwen op het strand (de huwelijksplechtigheid), bruidstaart met het thema zee en strand, proscecco of tropische cocktails, lunch, diner, uitgebreide barbecue, luxe en gevarieerd ijs-buffet etc. en aansluitend een bruisende feestavond met volop drankjes, hapjes en muziek. Beachclub Klein Scheveningen doet er alles aan om jullie dag tot een onvergetelijk moment te maken!

Uw eigen bruiloft plannen?
U kunt ook uw eigen bruiloft helemaal zelf plannen. Beachclub Klein Scheveningen maakt graag samen met u een op maat gemaakte dag. Beachclub Klein Scheveningen zet daarbij jullie wensen in een passend tijdschema met de aantallen gasten die er per moment zullen zijn.

Voor meer informatie klikt u hier!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Utrecht
Lopikerkapel 3412 NL
Get directions
Op aanvraag.