Dineren Fico Urban Italian

De nieuwste hotspot in Utrecht

Over Fico
New in Town! Sinds oktober 2017 aan de oude Veilinghaven van Utrecht in een bijzonder architectonisch pand. Is familie van WT Urban Kitchen, het restaurant bovenin de watertoren op Rotsoord. Fico Urban Italian; Mooi pand, prachtige uitzichten en een eigentijds stijlvol, comfortabel en warm interieur. Verdeeld over 2 verdiepingen kunt u bij Fico Urban Italian dineren, vergaderen en op aanvraag ook lunchen. Dit alles in een losse maar servicegerichte sfeer. Fico Urban Italian laat zich inspireren door de prachtige Italiaanse keuken, haar producten, wijnen en ‘La Dolce Vita’.

Uitgebreide keuze!
Fico Urban Italian biedt een 4, 5 of 6 gangen keuzemenu, welke zich kenmerkt door eenvoud met verrassende en krachtige smaken. Het Fico Urban Italian team is constant op zoek naar vernieuwing in wijn en gerecht en verrast u graag met hun liefde voor onbekende producten en het verhaal achter deze producten.

Klik hier voor de menukaart.


Wanneer geopend?

Fico Urban Italian is 7 dagen per week geopend voor diner, private dining & vergaderen. Lunchen met een gezelschap kan bij Fico Urban Italian op aanvraag.
Klik hier om direct te reserveren!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Utrecht
Get directions
7 dagen per week geopend!