Slapen in een vogelhuis

slapen in een vogelhuis

Vogelhuis
Het Vogelhuis speciaal voor Love Birds, vreemde Vogels of voor papa’s en mama’s en twee kuikens.

Slapen als een vogel tussen vogels. Het vogelhuis staat aan de rand van het Landgoed Huize van Strijen. Dat betekent dat je ’s ochtends wakker wordt van de geluiden van het bos en natuurlijk de fluitende vogeltjes. Binnen in dit bijzondere vogelhuisje is een romantische slaapplaats in een gevlochten nest met eronder nog twee slaapplaatsen voor de ‘kuikentjes’. Het vogelhuis is voorzien van knusse eethoek, een zitgedeelte en een minibar. Koken kun je in het vogelhuisje. Er is een koelkastje, een senseo koffieapparaat, waterkoker en een kookplaat. Koken kan ook in de buitenkeuken, ook leuk is het om uit eten te gaan op het strand of op een van de lekkere terrasjes in Schagen. Een heerlijk ontbijt is bij te boeken.

Voor het vogelhuis is een vlonderterras (12 m²) waarop het aangenaam vogelen is op een mooie zomeravond. Op het aangrenzende terrein kunt u vuurtje stoken of bbq’en. Het vogelhuis is rustiek gelegen aan de bosrand in een ruime eigen natuurtuin omgeven door bossen. Een heerlijke plek om helemaal tot rust te komen. U kunt gebruik maken van het sanitair zoals douche, toilet en wasbak. Het geheel staat op een mooi landgoed Huize van Strijen, wat vroeger fungeerde als voormalig weeshuis en buitenplaats van de burgemeester van Amsterdam. Gelegen in Schagerbrug, nabij strand Calantsoog en historisch stadje Schagen. Er is een tweepersoons nest aanwezig en er zijn twee éénpersoons nestjes in het vogelhuis (deze zijn alleen geschikt voor kinderen tot 12 jaar).

NATUUR
Het landgoed ligt vlakbij het strand van Callantsoog en Petten en ook het historische stadje Schagen is op fietsafstand. Het landgoed sluit aan op goede wandel- en fietspaden met de West-Friese Omringdijk in de achtertuin. Mooie wandelingen kun je hier maken in Petten of bij het Zwanenwater in Callantsoog. Het landgoed ligt aan het water met een vissteiger en kano’s zijn gratis van het huis te gebruiken. In Schagen zijn vele leuke terrasjes en restaurants en zomers is er wekelijkse de West-Friese Markt met optochten in klederdracht. Een aanrader!

Het vogelhuis is voorzien van:
2-persoons nest
2x nestje voor kindjes tot 12 jaar.
Electrische kachel
Kookstel (elektrisch)
Tafel met stoeltjes en een zitbankje

Op het terrein:

BBQ
Parking
Tuin
Vissteiger
Kanoverhuur

Klik hier voor beschikbaarheid en reservering!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Noord-Holland
Schagerbrug
Get directions
Bezoek de website voor de actuele openingstijden.