Blokarten op het strand

Blokarten

Blokarten bij Summitsports
Blokarten is en blijft dé absolute aanrader voor ieder bedrijfsuitje of personeelsuitstapje. Strandzeilen is avontuurlijk en uitdagend om te doen met een dag aan zee, vrijgezellen uitje of personeelsuitje bij het strand, maar ook voor een familie uitje is het dé gelegenheid om deze sport eens te proberen. Strandzeilen is daarnaast ook nog eens heel makkelijk & snel te leren én kan goed worden ingezet voor een teamdag aan de kust waarbij samenwerking centraal staat! De evenementenlocatie in Wijk aan Zee is daar uitermate geschikt voor door het brede strand. Ook kunt u hier een vergadering aan zee organiseren met de mogelijkheid sportieve vergaderbreaks in te plannen. U kunt bij Summitsports blokarten in diverse vormen zoals Duo Blokarten waarbij u samen moet werken om snelheid te maken, maar ook Blokarting by Night op een verlicht strand! Dé team-activiteit bij uitstek dus.

Wilt u naast blokarten nog andere activiteiten reserveren, of bent u geïnteresseerd in de combinatie van strandactiviteiten en bent u benieuwd wat Summitsports nog meer te bieden hebben naast blokarting, neem dan gerust contact met Summitsports op!

Blokarten – Is blokarten / strandzeilen gevaarlijk?
Blokarten is niet gevaarlijk zolang de sport onder begeleiding van professionals wordt beoefend en u rekening houdt met alle veiligheidseisen. Onze ervaren blokart instructeurs geven heldere uitleg over de werking, sturing en rem mogelijkheden van uw blokart, zodat u weet wat u kunt verwachten als de blokart snelheid maakt. Na een oefenrondje kunt u zelf aan de slag en binnen 15 minuten heeft u volledige controle over de blokart.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Noord-Holland
Wijk aan Zee 1949 EH NL
Get directions
Neem contact op met Summitsports voor de actuele openingstijden.