Rijden in een lelijke eend!

Rijden met een lelijke eend!

2cv rijden met vrienden, familie of collega’s
Een 2cv auto huren met vrienden (innen), familie of collega’s van 1 tot 200 personen. Vanaf de locatie Fort Vechten in Bunnik start de tour. Fort Vechten ligt aan de rand van Utrecht en is hierdoor zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Huur een Eendje met of zonder spel.

Klik hier voor de herfst / winter arrangementen.

2cv rijden van 1 tot 200 personen
De Franse autootjes voor 4 personen zijn niet alleen leuk om te zien, maar ook leuk om in te rijden. Met de duckcity spellen die u speelt tijdens de 2cv tour heeft u een compleet bedrijfs, familie of vrijgezellen uitje. Speel bijvoorbeeld Wie is de Eend spel, dit teambuildingsspel tussen en met collega’s of het Eendenborden spel voor uw familie uitje.

De toertochten zijn de hele dag mogelijk (Met of zonder spel). Start u het liefst in de ochtend, middag of start u liever op het eind van de middag met een speciale avond tour. Een complete dag toeren of een korte tour met spel element behoren tot de mogelijkheden.

Klik hier voor de prijzen en tarieven.

Bekijk Alle spellen:
Wie is de Eend / mol?
Eendenborden
Combi. tour

De eenden hebben allemaal een thema, een thema met muziek. Stapt u het liefst in onze Hollandse Eend of onze Beatles eend “de tour wordt extra leuk met uw favoriete muziek op” Combineer uw 2cv tour met een lunch, BBQ, picknick of Buffet.

Wij wensen u een plezierige rit!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *