Dineren in de grotten van Valkenburg!

Eten op een bijzondere locatie!

Dineren in een Valkenburgse mergelgroeve

 

Een kwaliteitsrestaurant in een historische mergelgrot
In de 17e en 18e eeuw werd in de Daelhemergroeve mergel uitgehouwen. Zo ontstond er een uniek ondergronds gangenstelsel. Mergel wordt hier niet meer gewonnen, maar vakmanschap en liefde voor natuurlijke producten blijft hier voortleven. Dat ziet u niet alleen als u een blik werpt op de open keuken, waar onze chef zijn kunsten vertoont. Ook het interieur verraadt de rijke historie van de groeve, waarin oude elementen terugkomen.Een volledig verwarmde vloer zorgt voor een aangename temperatuur, zodat u comfortabel uitgebreid kunt dineren.

Ondergronds genieten
Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg: Kom lunchen of dineren in een authentieke groeve met de mooiste Limburgse streekproducten van het seizoen.
U ziet onze chefkok in zijn open keuken werken met groenten en kruiden uit eigen moestuin. Ambachtelijke leveranciers uit de regio vullen zijn arsenaal aan met kazen, paddenstoelen, vlees en vis. Met aandacht voor duurzaamheid, respect voor de natuur en bovenal pure smaken. En reserveren = gratis parkeren!

Lees verder …

FEESTEN
Iets te vieren?

Maak van uw bruiloft, feest of zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag en ga ondergronds! Voor gezelschappen van 10 tot 350 personen bieden wij verschillende ruimtes en uiteenlopende arrangementen.

Bruiloft | Feest | Zakelijk

TROUWEN
Uw trouwdag in Valkenburg?

Stelt u zich eens voor: honderden kaarsjes omringen u in een ondergrondse trouwzaal. En u bent het stralend middelpunt op deze onvergetelijke dag. De combinatie van een eeuwenoude grot met alle moderne faciliteiten en comfort die je van een trouw- en feestlocatie verwacht, maakt…

Lees verder…

 

Klik hier om direct te reserveren!

 

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Limburg
Get directions
Openingstijden restaurant in 2017: Lunch dagelijks van 12.00-16.00 uur Diner op donderdag t/m zondag van 17.00-20.00 uur (aankomst).