Electrocross voor kids!

Electrocross kinderfeestje!

Electrocross
sssupercool voor kids!

Het vetste kinderfeestje ooit geven, wie wil dat nou niet?! Wij organiseren sportieve en supergave kinderfeesten. Kinderfeesten waarbij je een helm op moet. Zie je het al voor je? Jij en je vrienden. Cool cross-shirt aan, stoere e-bike onder je kont. En je uitleven op een ubervet circuit onder begeleiding van profs. Moeilijk? Als je kunt fietsen, kun je een e-bike ook aan. So just show your skills! Wedden dat hier op school nog over nagepraat wordt?

De kids krijgen van ons de volgende beschermende kleding aan: knie- beschermers, crossshirt, helm en handschoenen. Het is raadzaam om de kinderen stevige schoenen te laten dragen.

Indoor en outdoor crossen
informatie voor de ouders
Electrocross is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. Onze ervaren instructeurs zijn altijd op het parcours aanwezig. Zij helpen de kinderen en zorgen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid.

De motoren worden precies afgesteld op het kunnen van de rijders, zodat iedereen met een grijns van oor tot oor van de motor afstapt. Een run crossen duurt tussen de 8 en 10 minuten. Wanneer je een kinderfeestje bij ons boekt ben je gemiddeld 1,5 tot 2 uur bij ons bezig. Dit is afhankelijk van de groepsgrootte en het arrangement dat gekozen wordt.

Een stoere uitnodiging voor jou kinderfeestje!?Download hem hier!

Prijzen kinderfeestje

kids eeXperience X
– vanaf 6 personen
– €15 p.p.
– 2 runs rijden met begeleiding
– drinken in de pauze

Kids eeXperience XL
– vanaf 6 personen
– €17 p.p.
– 2 runs rijden met begeleiding
– drinken in de pauze
– afsluitende extra*

Kids eeXperience XXL
– vanaf 6 personen
– €23 p.p.
– 3 runs rijden met begeleiding
– drinken in de pauze
– afsluitende extra*

Klik hier om direct te reserveren!
*Let op! Reserveren is verplicht! Doe dit tijdig om teleurstellingen te voorkomen!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Noord-Brabant
Wanroij 5446 PC
Get directions
Maandag: Gesloten Dinsdag: Gesloten Woensdag: 14:00 tot 20:00 Donderdag: 14:00 tot 20:00 Vrijdag: 14:00 tot 21:00 Zaterdag: 11:00 tot 20:00 Zondag: 11:00 tot 18:00