Elektrische motorcross

Electrocross

Electrocross

Electrocross is fun, actie en adrenaline op een ongekende manier. Het is dé nieuwe en tegelijkertijd duurzame activiteit die bijna iedereen kan doen als hij of zij openstaat voor iets compleet nieuws! Rij op een electrobike en voel hoe gaaf het is. Je hoeft niet te schakelen en de remmen zitten op het stuur. Als je kunt fietsen dan kun je ook electrocrossen!

Indoor en outdoor crossen
Bij het electrocrosspark in Wanroij hebben we indoor en outdoor banen, zo kun je het hele jaar door komen crossen. Buiten hebben we een crossbaan voor volwassenen met zacht zand ondergrond, een kinderbaan met heuvels en stoere kombochten en daarnaast ook nog een baan door de bossen voor de gevorderde rijders. In de indoor hal ligt een technische baan die voor ieder niveau toegankelijk is en voor de gevorderde rijder uitdagend genoeg. De instructeurs bepalen aan de hand van de toestand van de banen waar er gereden wordt.

Voor wie is electrocross?
Jongens en meisjes vanaf 6 jaar, mannen en vrouwen tot 70 jaar. Je kunt als individu bij het electrocrosspark komen crossen of met een groep tot 35 personen, is de groep waarmee je wil komen groter? Geen probleem, er zijn arrangementen opmaat.

Hoe gaat het in zijn werk?
Wanneer je een reservering hebt gemaakt bij het electrocrosspark wordt je ontvangen en na inschrijving worden alle deelnemers in een beschermend pak gehesen. Daarna volgt een instructie en zorgt de instructeur ervoor dat iedereen het onder controle heeft voordat ze de run gaan rijden.

Eten, drinken & meer
Het park in Wanroij is gelegen op het recreatieterrein van camping de bergen. Na een electrocross arrangement nog een hapje eten? Dat is mogelijk, neem contact op met Electrocross en vraag naar de mogelijkheden.

Klik hier om direct te reserveren!
*Let op! Reserveren is verplicht! Doe dit tijdig om teleurstellingen te voorkomen!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Noord-Brabant
Wanroij 5446 PC NL
Get directions
Maandag: Gesloten Dinsdag: Gesloten Woensdag: 14:00 tot 20:00 Donderdag: 14:00 tot 20:00 Vrijdag: 14:00 tot 21:00 Zaterdag: 11:00 tot 20:00 Zondag: 11:00 tot 18:00