Vuurproeven | Catering & Live Cooking

Vuurproeven | Catering & Live Cooking

WTF is vuurproeven?
Vuurproeven is een BBQ- en evenementen Cateraar uit het midden van het land. Mocht je kipsateetjes op verbrande houten stokjes en suffe worstjes verwachten ben je hier aan het verkeerde adres, Wij brengen authentieke Amerikaanse BBQ! Spitroast, Smokertrailers met eiken- en fruithout gestookt, gloeiende houtskool, Tattoos en huisgemaakte pickles. Hele Cote de Boeuff en Brisket. Spicy chickenwings en fall of the bone Ribs. You name it, we flame it!

Low ’n Slow
Low ‘n Slow? ja. Laag en traag! Op een lage temperatuur en gedurende lange tijd roken wij met onze houtgestookte smokers de mooiste producten zoals Pulled Pork, Baby back ribs, hele Zalmzijdes, Brisket, Burgers, Kippenvleugels etc. Hierdoor ontstaat die authentieke American BBQ smaak. Eerst ingesmeerd met onze Rubs en tussendoor gelakt met onze homemade BBQsauce. Sommige soorten lagen al op de smoker toen u nog aan de koffie zat.

Verantwoorde Biologische producten
“Better meat than down the street” Al ons vlees komt van Scharrelslagerij Dorresteijn uit het oude dorp van Maarssen. Een ambachtelijke slager sinds 1882 met eigen worstenmakerij en een belachelijke portie vakmanschap. De zwart- en roodbont MRIJ-runderen bijvoorbeeld, die komen van boer Willem Roos uit ter Aar en we werken met 100% antibioticavrije Gildehoen kippen. Beter voor mens en dier!

Volledige concepten
Onze roots liggen in de evenementencatering. wij verzorgen o.a: Festivalcatering, All american slow food BBQ voor als het echt een feestje mag wezen, WinterBBQ want echte liefhebbers hebben geen zon nodig, Fingerfood voor de kleine bites, Walking dinner voor als je niet van zitten houdt, Homecooking als we het iets intiemer gaan houden,kortom: volledige concepten met of zonder cocktails!

KLIK HIER en neem direct contact op met Vuurproeven!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Locatie op aanvraag
Get directions