Stap in een arrestatieteam dat het opneemt tegen een criminele bende!

2 uur durende adrenaline achtbaan

H.E.L. Shooter is de enige beleving in Nederland waarin jij het als arrestatieteam opneemt tegen een criminele bende. In deze 2 uur durende adrenaline achtbaan strijd je met jouw team tegen speciaal getrainde acteurs in een bloedstollend spelontwerp. Dit is Escape Room meets Airsoft.

H.E.L. staat voor Het Echte Leven omdat het een zogenaamde ‘first person shooter’ is die je ‘in real life’ speelt. Alle keuzes die jullie maken als team hebben invloed op het verloop van de game. Er is geen pauzeknop!

Teamwork als sleutel tot succes
De game design is ontwikkeld door een team van militairen met real life ervaring o.a. opgedaan in Afghanistan en de anti-terreur eenheid van het Korps Mariniers. Het realisme is de basis, maar de gaming ervaring is het doel. Wij combineren realisme met gaming elementen. Zo ontstaat een gecontroleerde omgeving om met spannende situaties spelers te dwingen tot samenwerking.

Jij bent onderdeel van een elite special forces team, ingezet door de overheid als laatste redmiddel. Een totale lockdown van het pand is van kracht, niemand komt er meer in of uit. Alleen jouw team wordt naar binnen gestuurd. Kies je teamgenoten, kies je tactieken, gear-up en hoop voor het beste.

Het is jouw missie om de hoofdverdachte te vinden en uit te schakelen. Maar je krijgt ook de opdracht om informatie te vinden, om mensen te ondervragen en uiteindelijk erachter te komen wat zich in het gebouw afspeelt….. Gelukkig krijg je professionele ondersteuning van de Technische Recherche en Scherpschutters tijdens je missie.

Klik hier voor prijzen of om direct te reserveren!

Bekijk hier de video!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *