Bij Kato Boerderij Beleving

Een belevenis op de boerderij voor jong en oud!

Bij kato

Bij Kato

Bij Kato is vernoemd naar Oma Dekkers. Zij is in 2013 overleden, op de gezegende leeftijd van 103 jaar. In haar leven heeft ze vele ontwikkelingen op de boerderij meegemaakt. Daarom dat zij voor ons symbool staat voor onze Boerderij Tour en het nagenieten onder het genot van een lekkere en vertrouwde BBQ, buffet of lunch.

Bij haar stond de koffie altijd klaar en aan de keukentafel gingen de gesprekken vaak over het boerenleven. Jawel, diezelfde keukentafel, die Bij Kato binnen staat!

Welkom in het leven van ons Berkhout Varken

Wil jij weten hoe het leven van ons Berkhout Varken er uit ziet? Of weten wat zij te eten krijgen? Hoe ze bijdragen aan de kringloop van het leven? Kom dan naar “Bij Kato”.

Wij laten je het pure boerderijleven ervaren en vertellen je graag ons eigen verhaal. Na afloop kan je onder het genot van een lekker hapje en drankje napraten. 

Voor je bedrijf

Op zoek naar een uniek teamuitje, barbecue of een vergaderruimte? Ontspan, geniet en krijg nieuwe inspiratie op de boerderij. Bekijk arrangementen.

Voor je familie/vrienden

Is het jouw taak om de familiedag of vriendendag te organiseren? Geniet en heb plezier met onze audiotocht, GPS-tocht of andere tochten en als afsluiter een barbecue op de boerderij. Bekijk arrangementen.

Voor je kinderen

Is het tijd om een kinderfeestje te organiseren of ben je op zoek naar een leuk uitje met de kinderen? Kijk, speel en beleef op boerderij met de Kato Kids middagen en andere activiteiten. Bekijk arrangementen.

Voor je school

Op zoek naar een schoolreisje? Een leuk en avontuurlijk BIG-Schoolreisje waarbij de leerlingen Bewegen, Informeren (leren) en Genieten op de boerderij. Bekijk arrangementen.  Bekijk arrangementen.

 

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houtsestraat 26
Sint-Oedenrode 5492 TM NB NL
Get directions